Nyhet

Årets andre tildeling fra UDs reisestøtte

Tildelingene fra den andre av årets fire tildelinger av UDs reisestøtteordning som forvaltes av MIC er nå klar. Blant annet har in the country (bildet) fått tilskudd til lanseringsturné for sitt nye livealbum i Kina og Taiwan.

UDs reisestøtte forvaltes av MIC og er en reisestøtteordningen for norske profesjonelle musikeres offentlige konserter i utlandet. I årets andre runde kom det inn hele 136 søknader hvorav 61 ble innvilget.

In The Country, som lanserer nytt livealbum denne sommeren, skal til Kina og Taiwan for å promotere albumet og kunstfilmen Sounds and Sights . I tillegg får blant annet Atomic reisestøtte til festivalturné i Canada og Håvard Stubø Quartet til turné i Armenia, Hvitrussland, Litauen og Russland kommende høst.

Liste over alle tildelingene finner du her.

I tillegg til reisestøtten administrerer MIC også ordningen Prosjektstøtte til kultursamarbeid med land i sør, en støtteordning som har bilateral kulturutveksling med utviklingsland som sitt hovedfokus. Her har The Source mottatt 25 000 kroner i prosjektstøtte til sine tradisjonelle The Source of Christmas-konserter med gjesteartister som Bela Fleck, Javid Afsari Rad, Sunanda Sharma og Akmal Qadri.

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev