Nyhet

Musikkbransjen i Midt-Norge samles

Mandag 20. juni arrangerer kompetansenettverket MINK en fagmesse for profesjonelle utøvere og støtteapparat i Midt-Norge. Fagmessen 3M arrangeres på Rockheim i Trondheim, og det blir blant annet kurs, foredrag, debatt og leverandørmesse.

3M skal være Midt-Norges nye møtested for profesjonelle aktører innenfor alle sjangre og i alle deler av bransjen. Mandag 20. juni tas hele Rockheim i bruk når bransjen inviteres til en uformell møteplass med mulighet til faglig oppdatering, nettverksbygging, debatter og god underholdning. I tillegg får man mulighet til å finne finne nye leverandører og produkter. Åpningen er ved Arnfinn Bjerkestrand fra Norsk kulturråd.
Hele programmet for 3M finner du her.

På kvelden blir det konsert med “RESJEMHEIA”, som er Kenneth Kapstad (bildet) med Ingrid Helen Håvik og Mattis Kleppen. Musikken beskrives som folkemusikk fra utvalgte steder på planeten, fremført med frekk selvfølgelighet og helt feil insturment.

Kompetansenettverk i Midt-Norge
Midtnorsk kompetansenettverk for rytmisk musikk (MINK) ble dannet på bakgrunn av Stortingsmelding 21 (2007 – 2008) Samspill. Nettverk består av Rock City Namsos, Stiftinga Hilmar Alexandersen, Tempo, Midtnorsk jazzsenter og Molde International Jazz Festival. MINK har som formål å være pådriver for utvikling og styrking av det rytmiske fagfeltet i Midt-Norge, utveksle erfaring og kompetanse på tvers av sjangergrenser, samt å skape arenaer for samhandling og kompetanseoverføring.
Les mer om MINK her.

Fra forsiden

Nyhet

JAM’ing i Molde

Etter fem års planlegging er forprosjektet til et nasjonalt formidlingssenter for jazz i Molde klart. Navnet JAM er på plass, og nå jobbes det med finansieringen og lokaler.

Nyhet

Klart for Maijazz-uka

Årets Maijazz i Stavanger åpner fredag 3. mai. På festivalprogrammet de neste dagene står blant annet Nils Petter Molvær, Tord Gustavsen, Angelique Kidjo, Dirty Loops og Stavanger Symfoniorkester med Thomas Dybdahl.

Meld deg på vårt nyhetsbrev