Nyhet

Drømmer du om platekontrakt?

Plateselskapet Grappa jakter på nye talenter og deler årlig ut en debutantpris med platekontrakt. Tidligere vinnere er Valkyrien Allstars, Gjermund Larsen, Siri Nilsen og Frida Ånnevik (bildet). Innsendingsfristen er 1. september 2011.

Grappas debutantpris deles i 2011 ut for femte gang. Formålet med prisen er å hjelpe uetablerte artister opp og fram, og stimulere til musikalsk nysatsing. Prisvinneren får en platekontrakt med Grappa Musikkforlag A/S, et av Norges eldste og største uavhengige plateselskap.

For å kunne søke må du være under 30 år. Hvis det er et band eller en gruppe som søker så skal flertallet av medlemmene være under 30 år. Bare debutanter kan søke. Det vil si at du ikke i vesentlig grad kan ha deltatt på en albumutgivelse tidligere. Juryen legger hovedvekt på sjangrene folkemusikk, vise, jazz, samtidsmusikk og musikk for barn. Tekst skal fremføres på norsk eller morsmål.

Juryen i Grappas Debutantpris er hemmelig fram til prisvinneren blir offentliggjort.
Bare vinneren blir kontaktet. Ingen navn på andre innsendere vil bli offentliggjort. Juryen kan velge å ikke dele ut prisen hvis de ikke finner en verdig kandidat blant de innsendte søkerne.

Digitalt søknadsskjema og mer info finner du her.

Fra forsiden

Vossa Jazz 2024 - dag 3

Mowday! Mowday!

FESTIVAL: Ekstatisk, politisk og rørende verk fra underkjente Shannon Mowday toppet årets Vossa Jazz. Les Audun Vingers siste rapport fra festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev