Nyhet

Improcamp for ungdom

I august inviteres ungdom i alderen 14 – 19 år til improcamp med både musikk og teater på Sjøbygda Kunstnarhus i Sør-Trøndelag. Kurset avsluttes med medvirkning på Sjøbygdafestivalen.

I vakre omgivelser Ved Selbusjøen i Sør-Trøndelag ligger Sjøbygda Kunstnarhus med to nyrestaurerte hus fra slutten av 1800-tallet. Musiker og komponist Eldbjørg Raknes overtok stedet i 2007 og har etter omfattende restaurering åpnet Sjøbygda Kunstnarhus for kurs, workshops og flerkunstneriske arrangement.

I august åpnes dørene for ungdom som ønsker å lære mer om improvisasjon i musikk og teater. Deltakerne deles inn i to grupper, musikkgruppe og teatergruppe. Gruppene vil  jobbe sammen og i løpet av oppholdet vil det bli mulighet til å møte flere andre kunstnere inkludert Eldbjørg Raknes. Campledere vil være Kristoffer Lo (tuba), Tomas Järmyr (trommer) samt skuespiller Frode Eggen.

Programmet for Sjøbygdafestivalen offentliggjøres i løpet av kort tid.

Påmeldingsfrist er 1. juni.
Les mer om Improcampen her.

Fra forsiden

Nyhet

JAM’ing i Molde

Etter fem års planlegging er forprosjektet til et nasjonalt formidlingssenter for jazz i Molde klart. Navnet JAM er på plass, og nå jobbes det med finansieringen og lokaler.

Nyhet

Klart for Maijazz-uka

Årets Maijazz i Stavanger åpner fredag 3. mai. På festivalprogrammet de neste dagene står blant annet Nils Petter Molvær, Tord Gustavsen, Angelique Kidjo, Dirty Loops og Stavanger Symfoniorkester med Thomas Dybdahl.

Meld deg på vårt nyhetsbrev