Nyhet

Alsos til Sildajazz

Christel Alsos er nominert til årets Spellemannpris i kategorien beste kvinnelige artist. I august spiller hun i Haugesund under Sildajazz.

Christel Alsos debuterte i 2007 og klarte å gripe det norske musikkpublikummet med sin særegne stemme og sine melankolske melodier. Debutalbumet «Closing The Distance» solgte over 30 000 eksemplarer. Oppfølgeralbumet ”Tomorrow Is” kom ut i 2010 og  singelen” Please say” er blitt massivt spilt på norske radiokanaler. VG gir ”Please Say” terningkast 5 og skriver : «Please Say duver og ruller som en stille storm, med fortreffelig dramatisk piano- og strykerbruk». «En stemme av substans, og hun skyver den rund med eleganse og fingerspissfølelse”.

Gjermund Larsen til Frisild
Gjermund Larsen er Spellemannsnominert i kategoriene beste populærkomponist og folkemusikk/gammaldans. Torsdag 11. august spiller han en eksklusiv akustisk konsert med sin trio i Bystyresalen som endel av konseptet Frisild.

Gjermund Larsen blir av mange karakterisert som den beste felespilleren i Norge og utmerker seg både som musiker og komponist.Han har gjennom de siste årene vært en tydelig profil blant annet gjennom kvintetten Majorstuen, i Christian Wallumrød Ensemble, som solist med Trondheimsolistene, og kanskje mest av alt som sjefen i sin egen Gjermund Larsen Trio.


Sildajazz arrangeres i Haugesund 10. – 14. august.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev