Nyhet

Nye navn til Nattjazz

I årets andre programslipp for Nattjazz finner vi en artist med tette bånd til Hollywood, og legendarisk dansk visesang med norsk blåserhjelp.

Kyle Eastwood er også kjent som Clint Eastwoods eldste sønn, men denne glimrende bassisten og komponisten står trygt på egne ben. Mange har hørt musikken hans som filmkomponist i “Million dollar baby”, “Gran Torino” og “Flags of our fathers», og med flere kritikerroste plater bak seg har Eastwood blitt en viktig skikkelse i den melodiske jazztradisjonen. Kyle er trolig også den eneste musikeren i verden som har fått bassundervisning av selveste Clintern.

Når norske brazzgeni møter danske legender blir det generelt god stemning i lokalet. The Brazz Brothers gjennomførte sin første turne sammen med Povl Dissing og Benny Andersen allerede i 2003. Fra første dag var det en kjempesuksess og de har spilt for fulle hus siden. Nå kommer ensemblet endelig til Nattjazz hvor publikum kan forvente seg Norges fremste messingblåsere i skjønn forening med to av Danmarks mest folkekjære musikere.

Nattjazz 2011 arrangeres 25. mai – 4. juni.

Festivalpass, Helgepass (Nattpass 1 & 2) og Dagspass i salg nå hos Billettservice.

Fra forsiden

Maijazz - 4. mai 2024

Med fest på Røysum

FESTIVAL: Venner, naboer, rockere og pianister inntar lørdagen som fader ut med fest hos Andreas.

Now's the time

NTT: På en benk med Elling

Lars Elling om kunsten og Stian Carstensen, Anna Ueland om vitenskapen og Runar Chand Nordgård om russetiden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev