Nyhet

Håvard Stubø Quartet til Japan

Kvartetten spiller tre konserter i Tokyo denne uka, og deretter bærer det rett til studio i Bodø for å spille inn ny plate.

Håvard Stubø Quartet har blitt invitert til Japan 3. – 7. februar. Kvartetten, som består av Knut Riisnæs på saksofon, Torbjörn Zetterberg på bass, Håkon Mjåset Johansen på trommer og Håvard Stubø på gitar, skal spille tre konserter på den anerkjente jazzklubben Pit Inn i Tokyo.

Etter Japanturen drar bandet rett til Bodø for å spille inn sin andre plate i Store Studio med Are Simonsen bak spakene. Repertoaret består av åtte nye låter av Håvard Stubø og to låter av Torbjörn Zetterberg. Plata vil få tittelen «Spring, Insomnia», og slippes på det norske selskapet Bolage 28. mars. Releaseparty blir det på Vinterfestuka i Narvik 1. april og på Kampen Bistro i Oslo 3. april.

Bandets forrige plate, som ble utgitt høsten 2009, fikk meget gode kritikker i inn- og utland, og ble nominert til Spellemannsprisen. I 2010 turnerte bandet bl.a. i Kina, Ukraina og Russland.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev