Nyhet

Jamie Cullum åpner Sildajazz 2011

Sildajazzen feirer 25års jubileum i år og slår på stortromma med åpningskonsert med Jamie Cullum på Rådhusplassen onsdag 10. august.

Jamie Cullum er regnet for å være Englands mestselgende jazzmusiker gjennom
tidene. Han slo gjennom med et brak i 2003 med plata “Twentysomething” og solgte
millioner på rekordtid med sin miks av avansert arrangert pop og jazzstandards. Det
ble verdensturne, Grammy-nominasjoner og flere andre utmerkelser.

I 2005 kom oppfølgeren «Catching Tales”, en enda større suksess enn forgjengeren, og som plasserte Jamie blant de største entertainerne i verden. Den britiske pianist/vokalisten fortsetter med sin vellykkede blanding av jazz, melodisk pop og rock. Cullums femte plate ”The Pursuit” blir betegnet som hans mest lekne og
vellykkede utgivelse så langt.

Entertaineren Jamie Cullum synger både smårufsete og elegant, og blir betegnet som konge på pianoet og en energibombe på scenen. Med Jamie Cullum på Rådhusplassen onsdag 10. august får Sildajazz en pangåpning på årets festival.

Billettsalget starter mandag 24. januar kl. 11.00 på Festivitetens billettkontor og Scanticket.

Fra forsiden

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Nyhet

Fra Sarpsborg til Kardamili i 10 år

Til en liten landsby i Hellas reiser over hundre musikere for å spille 83 konserter i regi av tre norske jazzklubber, 17. - 26. mai. Kardamili International Jazz Festival feirer nå sitt tiende år, og noen av artistene som er med og markerer jubileet er Natalie Aldema Trio, Supercharger Duo og Feast For Fools.

Meld deg på vårt nyhetsbrev