Nyhet

Jazzfamilien samles i Akersgata 16

Nasjonal jazzscene startet det nye året i nye, fine kontorlokaler, samlokalisert med Norsk jazzforum, i Akersgata 16 i Oslo.

Administrasjonen er fortsatt kun et steinkast unna Nasjonal jazzscenes spillested, Victoria, på Karl Johans gate.

– Vi er svært fornøyd med å dele lokaler, erfaring og kunnskap med Norsk jazzforum, og ser fram til et strålende jazzår i 2011, sier markeds- og informasjonsansvarlig i Nasjonal jazzscene, Ann Iren Ødeby.

I 2011 har Nasjonal jazzscene også fått ny daglig leder, Linda Skipnes Strand. Linda har tidligere jobbet i Bergen jazzforum, og er nå på plass i Oslo. Mandag møtte hun Norsk jazzforums musikermedlemmer på Nasjonal jazzscene i Oslo, og fikk mange gode og konkrete tips til videre drift av jazzscenen.

Nasjonal jazzscene ønsker alle hjertelig velkommen innom for å hilse på.

Ny kontoradresse (dagtid):
Nasjonal jazzscene og Norsk jazzforum
Akersgata 16
P.b. 440 Sentrum
N-0103 OSLO

Nasjonal Jazzscene, Victoria:
Karl Johansgate 35

Nasjonal jazzscene
Nasjonal jazzscene er jazzens hovedscene og holder til i gamle Victoria Teater midt på Karl Johansgate i Oslo. Klubben skal være et sted for de gode konsertopplevelsene i tillegg til å være en møteplass for musikere og musikkmiljøet. Tidligere i år kåret Aftenposten Nasjonal jazzscene til Oslos beste mellomstore konsertscene. Aftenposten mener jazzens storstue er en gjennomført, stilfull og intim scene med internasjonal atmosfære, og at Nasjonal jazzscene har et imponerende konsertprogram og strålende lyd.

Nasjonal jazzscene har en bred musikalsk profil med fokus på norsk jazz, og på vårens program står blant annet Daniel Herskedal, Jon Balke, Kornstad/Flaten, Mathias Eick, Kurt Elling, Brad Mehldau og Mike Stern.

Nasjonal jazzscene ble startet opp av Norsk jazzforum, men er i dag etablert som en stiftelse med en egen administrasjon.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev