Nyhet

Ny daglig leder i Bergen Jazzforum

Roger Urhaug (30) er på plass som ny daglig leder for Bergen Jazzforum. Urhaug har en allsidig bakgrunn både som musiker, fra musikkundervisning, journalistikk og restaurantledelse.

Han tar over etter Linda Skipnes Strand som er ansatt som ny daglig leder ved Nasjonal Jazzscene i Oslo.

Som 20-åring var Urhaug sivilarbeider for Bergen Jazzforum og Nattjazz, og er dermed ikke ukjent på jazzkontoret i Bergen. I tiden etterpå har han vært aktiv som trommeslager i band som Ephemera og Segrov, og han har undervist i musikk blant annet hos AKKS Bergen. De siste årene har han vært å se bak disken blant annet på Henrik Øl og Vinstue og Bien Bar, og som utelivsjournalist i BTV. Siden sommeren 2009 har han drevet personalerestaurant i Solheimsviken for Albatross As og hatt ansvaret for firmaets rolle under små og store arrangement i Arenum Messesenter. Roger Urhaug sier i en pressemelding fra Bergen Jazzforum at han gleder seg til å ta fatt på jobben som han tror blir både ufordrende og spennende.

Om Bergen Jazzforum:
Bergen Jazzforum er Vestlandets hovedscene for jazz og arrangerer mellom 40 og 50 konserter i året. På programmet står både internasjonale og nasjonale artister, og navn som John Zorn, Brad Mehldau, Dianne Reeves, Nils Petter Molvær, Bugge Wesseltoft, Marc Ribot, Goran Bregovic, Omara Portoundo, Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og mange mange flere har gjestet klubben de siste årene. Bergen Jazzforum satser også mye på familiekonserter, og har hatt stor suksess med sine Bajazzkonserter.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev