Torsdag 17.aug 2017 kl. 22:00

Torun Eriksen

/
Oslo

Torun Eriksen debuterte med albumet «Glittercard» på Jazzland Recordings i 2003. Siden da har hun høstet stor oppmerksomhet og begeistring for sine poetiske tekster og originale blanding av jazz, soul og pop. Hun har i en årrekke turnert både hjemme og ute med eget band og i samarbeid med andre artister. Høsten 2016 kom hennes femte soloalbum «Grand White Silk ut» – for første gang egenprodusert og nok en gang til strålende mottakelse.

Nytt album er underveis og skal etter planen slippes våren 2018. På Oslo jazzfestival får vi høre nye og gamle låter i skjønn forening fra Torun og bandet hennes. Bandet består av et superlag med Jørn Øien – piano og synther, Kjetil Dalland – bass og Andres Bye – trommer.

Spesiell gjest for kvelden er trompetist og sanger Ole Jørn Myklebust. Han har gjort seg bemerket som en sjangerkryssende og sterk stemme, enten det er som solist, komponist eller produsent. Særlig kjent er han for sitt mangeårige samarbeid med Mari Boine. Som soloartist ga han nylig ut albumet «Gløymde Fotefar – Viser frå Eidsdal» der han har skrevet musikk til poeten Arne O. Storås.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev