Torsdag 16. nov 2017 kl. 19:00

THE SAME OLD CEREMONY – EN HYLLEST TIL LEONARD COHEN

Urijazz / Papirhuset
Tønsberg

16.–19. OG 23.–26. NOVEMBER, PAPIRHUSET TEATER
GEIRR JOHNSON, KNERTEN KAMFJORD, FRANK LIE MED FLERE
THE SAME OLD CEREMONY – EN HYLLEST TIL LEONARD COHEN

Over åtte kvelder – merk Urijazz-konsert den 23.11. – gjøres en konsertforestilling med lokale aktører til minne om Leonard Cohen. Frank Lie fra Thesbiteateret har skrevet gjennomgangstekster, mens Geirr Johnson er initiativtaker og kunstnerisk leder for prosjektet. Musikalsk leder er Olaf Kamfjord.

Leonard Cohen var blitt 82 år, men var fortsatt aktiv, da han gikk bort i november i fjor. Han har vært en internasjonal ledestjerne og en norgesvenn på ulike plan. Hans tekster har gjort mektig inntrykk på generasjon etter generasjon gjennom 60 år.

Urijazz har helt fra starten i 1979 vært en klubb med et ganske vidt spekter av musikalske uttrykk og presentasjoner. Dette har falt naturlig med de musikerne som har etablert og preget klubben, og er noe vi ikke ønsker å gi slipp på. Således har det vært gjort konserter basert på Bob Dylans produksjon, med Odd Børretzens tekster, med Herrene i Haven og Lars Martin Myhre. Det improvisatoriske elementet er dog som regel til stede.

Geirr Johnson har tatt initiativ til denne forestillingen, og ensemblet ønsker denne gang å spille i et lite, intimt lokale, med flere forestillinger enn hva Urijazz ofte gjør i slike sammenhenger. Det er spennende å kunne samarbeide med sentrale aktører i Papirhuset Teater.

Vi håper det passer for deg en kveld i et av byens første og fortsatt mest levende kulturhus, men unngå gjerne torsdag 23.11., for da presenterer vi et fantastisk jazzband.

Geirr Johnson – vokal, gitar
Per Kamfjord – vokal
Olaf Kamfjord – bass, musikalsk leder
Frank Lie – gjennomgangstekster

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev