Lørdag 08. okt 2022 kl. 14:00

Ståle Ytterli & Morten Gunnar Larsen

New Orleans Workshop Jazzclub / Jazzkafé i foajeen i Oslo konserthus
Oslo

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som «svever» over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte deilig mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etage opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering.

Ståle Johan Ytterli jobber som universitetslektor på Norges Musikkhøyskole innen fagfeltene vokal, dirigering og kirkemusikk. Han er sangutdannet fra Oslo, København og New York og fast tilknyttet middelalder-ensemblet Pro Musica Antiqua Oslo, ragtimeensemblet Ophelia Orchestra og tangogruppen Cantango. Han har vært med i en rekke musicaloppsettinger; som Chess, Which Witch og Annie.

Morten Gunnar Larsen er en av våre største tolkere innen amerikansk og latinamerikansk kunst- og folkemusikk. Ståle og Morten har opptrådt sammen både her hjemme og internationalt, bl.a. på Blind Boone Ragtime & Early Jazz Festival i Missouri.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev