Lørdag 25.feb 2017 kl. 15:00

Siste Lørdan i måneden med Swing’n Sweet og Lise Lotte Ågedal

Lørenskog jazzklubb / Thon Hotel Triaden
Lørenskog

Swingende godlåter og jazzstandards fra det amerikanske evergreensreportoaret «The Great American Songbook», latin og ballader samt en og annen Diana Krall låt og dets like. Lise Lotte Ågedal – vokal, Audun Mellesmo – keyboard, Svein-Erik Jansen – gitar og Finn Torgersen – trommer.

Litt mer info om hver enkelt;
LISE LOTTE ÅGEDAL er sanger, pianist, trommeslager og musikkterapeut. Hun har spilt i en rekke band de siste 12 årene og jobber i dag på Norges Musikkhøgskole.
AUDUN MELLESMO (keyboard). Produkt av Yamaha-skolen, og har holdt mange konserter i inn- og utland i regi av Yamaha Musikkskole. Har spilt med mange band, innen stilarter som jazz, evergreens, country, rock, pop, newgrass og dansemusikk.
SVEIN ERIK JANSEN er gitarist og bassist. Han har vært musikalsk aktiv siden 1963. Jansen har en bred musikalsk bakgrunn, og har erfaring fra både jazz, blues, country og storband.
FINN TORGERSEN er trommeslager. Han hadde sin første dansejobb i 1961 med Finn Hermans orkester. Finn har en lang fartstid i musikkbransjen og har opparbeidet seg en bred musikalsk erfaring.

Lydklipp (https://www.youtube.com/watch?v=lTs96fL0utg)

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev