Lørdag 18.feb 2017 kl. 19:00

SERENDIP 2017: Konsertmaraton på Victoria

Norges Musikkhøgskole / Nasjonal jazzscene
Oslo

«Serendip er en festival arrangert av studentene fra improvisert musikk / jazz-studiene ved Norges Musikkhøgskole fra 16.-18. februar, og på festivalen spiller både studenter og profesjonelle aktører»

Vi avslutter Serendipfestivalen 2017 med et smell på Nasjonal Jazzscene kl. 19:00, her får du servert spennende studentband fra Norges Musikkhøgskole, og selveste Susanna! Hun stakk nettopp av med Spellemannspris i kategorien «Åpen klasse» for albumet Triangle, så dette er en konsert du ikke vil gå glipp av!

Susanna:
«Susanna utgav ifjor sin 11. plate Triangle, en «Kunstnerisk triumf…» – Dagsavisen «Musikalsk nytelse» – GAFFA Norge og “Et vakkert verk” – Klassekampen er bare noen få utdrag fra hyllesten platen mottok. Med fullt band kommer Susanna til Serendip for å dele sin uttrykksfulle og tidvis dramatiske musikk, en høytidsstund du kan glede deg til! Triangle er soulmusikk for tapte sjeler. Susannas første soloalbum siden 2012 og hennes ellevte album totalt, er en mastodont av en singer/songwriter utgivelse. Tringle består av dyptpløyende og uttrykksfulle tekster og åndelighet som overordnet tema. Uttrykket er dramatisk, sammensatt og variert; instrumenter som fiolin, tuba og langeleik er smeltet sammen med synth, samples og programmering. Susanna – vokal, piano, Helge Sten gitar, Jo Berger Myhre – bass, Andreas S.Løwe – keys, Fredrik Wallumrød– trommer.»

Tiur:
«Livet er ikke kjedelig, hverdagen er vakker» – sier Bethany og Martin i Tiur. De forteller at den egenkomponerte musikken er ærlig og nedstrippet, og det forteller om hvilken del av livet de vil fargelegge De er inspirert av norsk jazz, derav blandt annent duoen til Radka Toneff og Steve Dobrogosz. Det tekstelige er en viktig komponent i komposisjonene til Bethany & Martin og de har tidligere inkorerert materiale av James Joyce sine konserter.»

Pre-Echo:
«Pre-Echo er et ganske splitter nytt band av jazzstudenter som bruker poppa elektronikk i sin moderne jazz. Også innsmett av improvisasjon, komplekse jazzharmonier og dissonanser får plass i fengende melodier i det summende lydbildet. Utfordrende energi og spenning gir god klang. Pre-Echo er Andrea Louise Horstad (vokal/fx), Audun Haave Reknes (synth), Martin Sternberg (piano), Torstein Slåen (gitar), Eskild Myrvoll (bass) og Bård Berg (trommer)»

Master Oogway:
«Master Oogway er en framoverlent kvartett som henter ballasten fra de tyngre uttrykkene i jazz. Her får du oppleve et tight samspill med spontanitet, spenning og energi! De egenkomponerte fengende melodiene har en deilig blanding swingende bassriff og frie elementer. Består av: Håvard Nordberg Funderud – gitar, Lauritz Skeidsvoll – saksofon, Karl Erik Horndalsveen – bass, Martin Mellem – trommer»

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev