Fredag 17. aug 2018 kl. 22:00

Nordisk Showcase: I LIKE TO SLEEP & I Just Came From The Moon

Oslo jazzfestival / Herr Nilsen
Oslo

Årets Nordisk Showcase-band er klare!

Talentprogrammet Nordisk Showcase er Oslo Jazzfestivals tilbud til unge talentfulle band og musikkstudenter innen rytmisk musikk. Satsningen er støttet av Talent Norge og Bergesenstiftelsen.

I LIKE TO SLEEP: kl. 22:00
I LIKE TO SLEEP er en ung og energisk Trondheimstrio som har holdt på aktivt siden høsten 2015. Med en felles interesse for det moderne “Trondheimsjazzuttrykket”, fri-improvisasjon, 60-/70-talls jazz og progrock, ble den nokså utradisjonelle besetningen, trommer, barytongitar og vibrafon til ILTS. Selv omtaler de sin musikk som «power jazz». Med mye improvisasjon, tunge riff, frie og melodiøse partier har ILTS et sterk egenart og identitet.

I JUST CAME FROM THE MOON: kl. 23:20
”Spændvidden går fra det helt inderlige og skrøbelige, til det altomfavnende og udfordrende, hvor de stærke solistiske præstationer og gennemarbejdede kompositioner inviterer lytteren indenfor i et organisk og lyrisk univers…», var juryens begrunnelse da I Just Came From The Moon vant den danske Ung Jazz-konkurransen i 2016. Året etter slapp bandet debutalbumet Hoax som gav dem oppmerksomhet fra både nasjonal og internasjonal presse en hel del radiospilling på danske DR P8 Jazz. Siden den gang har bandet spilt en rekke konserter, noe som har gitt en ny dimensjon til bandets svevende lydunivers.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev