Torsdag 21. mar 2019 kl. 20:00

Mats Eilertsen Trio – Mats med ny trio og Ecm-utgivelse

Urijazz / Cafe-M
Tønsberg

Mats Eilertsen er en særlig aktiv og ettertraktet musiker, og hans basstoner er å høre i en rekke sammenhenger. Mats har også egne prosjekter som bandleder, og hans trioer har flere ganger levert minneverdige konserter hos Urijazz. For noen år siden satt et fjetret publikum stille som mus gjennom et helt sett, før applausen brøt ut!
Det nye albumet til Mats Eilertsen Trio kommer ut på prestisjeselskapet ECM i februar 2019. På trommer finner vi en gammel kjenning av både Mats og Urijazz, Thomas Strønen, opprinnelig fra Åsgårdstrand. Mats og Thomas har spilt sammen siden de møttes under studier på 90-tallet, mens Thomas hadde sin første spillejobb hos Urijazz i februar 2000. Mats Eilertsen satt med i bandet! Pianisten er Harmen Fraanje, som Mats ble kjent med under opphold i Nederland.
Albumet er spilt inn i Lugano i Sveits med Manfred Eicher som produsent. Innspillingen er gjort live i studio, og Mats beskriver resultatet slik: «It’s more like a river or whirlpool of moods that carries you with it.» Det ligger an til nok en konsert med en intens opplevelse av nærvær.
Mats Eilertsen – bass
Harmen Fraanje – piano
Thomas Strønen – trommer

​BILLETTER 250
URIJAZZ MEDLEM 200
​URIJAZZ UNGDOM GRATIS​​

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev