Onsdag 14. mar 2018 kl. 20:00

Marit Sandvik & Nova Onda

Uhørt / Uhørt
Oslo

Marit Sandvik & Nova Onda
Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, har Marit Sandvik & Nova Onda omfavnet den brasilianske musikktradisjonen og gjort den til sin egen. Siden 2013 har de seks musikerne jobbet frem et eget sound, forankret både i jazz og MPB – Música Popular Brasileira. Med sine
utsøkte melodier og fiffige rytmer innbakt i utvidede harmonier, gir den brasilianske musikken en uimotståelig
blanding som appellerer til både følelser og intellekt.

Nå er Marit Sandvik & Nova Onda ute på lanseringsturné for sitt første album, med både egne låter og arrangementer av kjente brasilianske klassikere. Albumet har fått tittelen Flor og er spilt inn i Kysten Studio i Tromsø med støtte av Fond For Utøvende Kunstnere og Nordnorsk Jazzsenter. Innspillingen er produsert av Marit Sandvik & Nova Onda, mixet av Are Bredahl Simonsen, og mastret av George Tanderø.

De seks musikerne står alle frem som sterke nordnorske jazzstemmer. Marit Sandvik har i en årrekke vært aktuell som jazzsanger og komponist på internasjonalt nivå, med flere utgivelser bak seg som har fått anerkjennelse både i inn- og utland. Sammen med jazzgitaristen Øystein Norvoll, som selv er kjent for «Bebop guitars», var de sentrale i prosjektet «Bossa Nordpå» 1993-2005. Trommeslager Simen Iversen Vangen har på sin side bodd i Brasil, og siden tatt mastergrad i brasiliansk musikk. Mange kjenner ham imidlertid som trommeslager i Madrugada gjennom flere år. Pianist Eirik Fjelde og bassist Morten Steene gjør begge stor suksess med neosoul-bandet «thebandcalledOh!», mens saxofonist Ola Asdahl Rokkones kombinerer sitt virke både som klassisk solist med symfoniorkester og som jazzmusiker i forskjellige konstellasjoner.

Musikk:
Spotify: https://open.spotify.com/track/50eyCZ1AQUFfy0ljeJjNQ3
Soundcloud: https://soundcloud.com/finitobacalaorecords/sets/flor-marit-sandvik-nova-onda/s-S2Kz5

CC: 180,-
Forhåndsalg: https://www.ticketmaster.no/event/marit-sandvik-nova-onda-billetter/563339
ID: 20-år

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev