Torsdag 15. feb 2018 kl. 20:00

Majken Christiansen presenterer Peggy Lee

SkiensJazzdraget / Ibsenhuset
Skien

Skiensjazzdraget presenterer sangeren Majken Christiansen og hennes eminente jazzmusikere. Sammen vil de presentere Peggy Lees liv i ord og toner.
Hun er kanskje mest kjent for sin versjon av låten Fever som i sin tid ble en stor hit verden over. Men Peggy Lee markerte seg på flere måter i amerikansk musikkliv. Hun gav ut en rekke jazzplater, og hun gikk opp nye stier – ikke bare som utøvende vokalist, men også som låtskriver – på en tid da det ikke var vanlig for vokalister å skrive sine egne sanger. Peggy Lee ble også sett på som den ultimate nattklubbsangerinne. Hennes forstand på jazz og hennes fine «timing» og frasering som vokalist, blendet musikere som Ray Charles, Duke Ellington og Louis Armstrong.

Det er ikke uten grunn at nettopp Majken Christiansen ble spurt om å fortelle og synge om livet til Peggy Lee. Hun har tidligere tolket Ella Fitzgerald, og hun har en egen evne til å binde forestillingen sammen med sin formidlingsevne og forteller-egenskaper. Noen vil huske henne fra Parkjazz noen år tilbake. Sammen med Majken møter vi hennes flotte band med profilerte norske jazzmusikere:

Majken Christiansen – vokal
Frode Kjekstad – gitar
David Skinner – piano
Stig Hvalryg – bass
Torstein Ellingsen – trommer.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev