Torsdag 17.aug 2017 kl. 18:00

Magnolia Jazzband m/Topsy Chapman

/
Oslo

Magnolia Jazzband har vært en sentral del av norsk jazzliv i over 40 år og en viktig del av Oslo Jazzfestival siden festivalen startet i 1986. Forankret i 1920- og 1930-tallets New Orleans-jazz, har Magnolia Jazzband et rikholdig repertoar og flere hundre kirkekonserter bak seg.

Topsy Chapman vokste opp med gospelmusikk og er nært knyttet til kirkens musikalske tradisjoner. Som 18-åring flyttet hun til New Orleans hvor hun har bodd siden. Chapman oppnådde internasjonal anerkjennelse gjennom musikalen «One Mo’ Time» som ble satt opp i New Orleans og på Broadway, etterfulgt av en omfattende turné i Europa.

Chapman gjestet Oslo Jazzfestival for første gang allerede i 1986, og hun har samarbeidet med Magnolia Jazzband utallige ganger. I år kan vi invitere til en ny og stemningsfull aften i Oslo Domkirke med Magnolia Jazzband og Topsy Chapman.

Besetning: Topsy Chapman (vokal), Anders Bjørnstad (trompet), Georg Michael Reiss (klarinett), Gunnar Gotaas (trombone), Håkon Gjesvik (piano), Børre Frydenlund (banjo), Sebastian Haugen-Markussen (bass), Torstein Ellingsen (trommer)

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev