Torsdag 17.aug 2017 kl. 18:00

Magnolia Jazzband m/Topsy Chapman

/
Oslo

Eyolf Dale har de siste årene markert seg som en av landets mest spennende unge pianister med sine kritikerroste og Spellemann-nominerte soloutgivelser, duoen Albatrosh, Hayden Powell Trio og med Daniel Herskedal. Han har de siste årene spilt på festivalen med nettopp Albatrosh (2014) og Daniel Herskedal (2016), men dette blir første gang han spiller under eget navn. Med Wolf Valley-prosjektet har Dale plukket med seg musikere fra øverste hylle: André Roligheten (saksofon, klarinett), Hayden Powell (trompet),
Kristoffer Kompen (trombone), Rob Waring (vibrafon), Adrian Løseth Waade (fiolin), Per Zanussi (bass) og Gard Nilssen (trommer).

Idéen bak prosjektet var å samle et knippe gode venner og kolleger til å fremføre ny musikk i et større format uten å miste bandfølelsen. Som Dale selv sier: «Denne musikken kom til verden på en litt annen måte en mine tidligere soloprosjekter, det viktigste var å finne de rette folka og det rette formatet. Da jeg i fjor sommer bestemte meg for å kontakte mine førstevalg, sa alle ja og prosessen skjøt fart. Med alle disse fantastiske musikerne med på laget lå musikken allerede klar. Måtte bare plukke den opp!»

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev