Søndag 30. jan 2022 kl. 20:00

Kampenjazz: Nakama plateslipp

Kampenjazz / Cafeteatret
Oslo

Andreas Røysum: klarinetter, Klaus Holm: klarinett og saksofoner, Ayumi Tanaka: piano, Christian Meaas Svendsen: kontrabass, Andreas Wildhagen – trommer

foto Jan Tore Eriksen

«New World», Nakamas femte studioalbum, er klar på beddingen. Bandet er ett av Christian Meaas Svendsens hjertebarn, og med «New World» er dette barnet kledt i ny drakt.

De særegne treblåserne Andreas Røysum og Klaus Holm har erstattet vokal og fiolin. Men som før er musikken løssluppen, frilynt og eksentrisk på den ene siden og stram, kalkulert og stringent på den andre. Den mister aldri Nakamas essens som et kammermusikalsk improviserende ensemble – i spagat mellom det frie og fengende, det eksperimentelle og samtidsmusikalske. «New World» er en stygg-vakker blanding av dyptloddende poesi, snusktørr sakprosa og himmelstormende fantasier, uttrykt på et uforståelig språk som allikevel kommuniserer.

Nye farger, nye eventyr – ny verden!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev