Torsdag 06. aug 2015 kl. 20:00

JUGENDJAZZ: NATALIE SANDTORV «QUIET SONGS» + HOLUM TRIO

Jugendjazz / Piano cafe og bar
Ålesund

Vi er kommet til årets siste JUGENDJAZZ, og vi avslutter sterkt med de to bandene «Quiet Songs» og Holum trio. Det blir nydelig melodisk jazz, og veldig fin stemning på Piano Bar, Café & Gallery!

NATALIE SANDTORV «QUIET SONGS»
Natalie Sandtorv – vokal, komposisjoner
Stephan Meidell – gitar
Bjørn Even Bjarkli Verbeke- trøorgel, synth
Jonas Hamre – saksofon
Ole Mofjell – trommer

«Quiet Songs» er forankret i sterke, melodiske komposisjoner, deilige grooves, med et tekstlig fokus og et åpent lydbilde som flyter mellom jazz, pop, og primal blues.
Med en nydelig instrumentering som kombinerer akustiske instrumenter med elektroniske elementer, skaper Quiet Songs et vakkert og til tider dystert musikalskt landskap.

Desember 2014 gikk bandet i studio i Bergen for å spille inn deler av repartoiret, med produsent og lydmann Karl Klaseie. Låta «How Long?» har vært listet på flere radiokanaler i Norge og utland.

Medlemmene i bandet er alle aktive i andre prosjekter, og turnèrer over hele verden med band som The Sweetest Thrill, Morning Has Occurred, og Brute Force.

HOLUM TRIO
Vegard Holum – trompet
Stian Andreas Andersen – kontrabass
Øystein Aarnes Vik – trommer

Holum Trio er noe så sjeldent som en trompettrio. Bandet utforsker krysningen mellom improvisasjonsbasert jazz og meloditeften til moderne pop. Tilgjengelighet for lytteren, samt dybde og deler som kanskje ikke oppfattes ved første gjennomlytting er sentrale element i Holum trios univers. Selv beskriver trioen soundet sitt som «instrumentalmusikk på nynorsk».

Holum trio har siden sin første konsert på Sound of Mu i Oslo høsten 2011 turnért det ganske land, og besøkt scener som Nasjonal Jazzscene, MoldeJazz og Kongsberg Jazz. Bandet har spilt over 30 jobber sør, nord, øst og vest i landet. Sommeren 2013 ble Holum trios musikk brukt i en dansk/svensk kortfilm i samarbeid med danske Willumfilm.

Plata «Heim» ble spilt inn i mai 2013 i Ocean Sound Recordings på Giske. ”Heim” ble sluppet i januar 2015 på Karl Seglems selskap NORCD

Vi gleder oss, og håper så mange som mulig vil komme på sesongeavslutningskonserten til Jugendjazz!

CC: 50,-

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev