Fredag 17. aug 2018 kl. 19:30

Jazzpurk: Majorstuen ØrkenbluesEnsemble & Nybo/Ravn

Oslo jazzfestival / Sentralen
Oslo

Jazzpurk presenterer Majorstuen ØrkenbluesEnsemble & Nybo/Ravn
Sted: Gymsalen, Sentralen

JAZZPURK er en Oslo-basert konsertserie for jazz- og improvisasjonselskere med base på Studentsamfunnet Bislett, som er knyttet til universitetet OsloMet (tidl. HIOA). Her får jazzmusikere i etableringsfasen fra hele Norge mulighet til å vise seg frem en gang i måneden. Oslo Jazzfestival har invitert Jazzpurk til å avslutte sommerferien på Sentralen under årets festival.

Om bandene:

Nybo/Ravn: kl. 19:30
Nybo/Ravn er et samarbeid mellom komponist Arne Martin Nybo og poet Ulrik Ravn, der all musikken er komponert og basert på Ravn sine dikt og tekster.
Visjonen med prosjektet var å blande de to kunstformene; norsk jazz og poesi opplesning, som sammen setter en helt egen stemning og dybde, og gir en litt annerledes konsertopplevelse.

Besetning:
Ulrik Ravn – Vokal/tekst, mac/fx
Karoline Wallace – Vokal
Jørgen Mathisen – Fiolin
Simen Kiil Halvorsen – Trompet
Arne Martin Nybo – Gitar
Petter Asbjørnsen – Bass
Per Kamfjord – Trommer

Majorstuen ØrkenbluesEnsemble: kl. 21:00
Majorstuen ØrkenbluesEnsemble spiller tradisjonell musikk fra områder i Oslo som Vestre Akbar Kirke, Islamdalsveien og Habibislett. Med inspirasjon fra legendariske utøvere og tradisjonsbærere som M. Ali Dal fra Oudins Gate og S. Ørken Dal fra Saharald Hårfagresgate søker vi å sette oppmerksomhet på denne glemte norske musikkformen. Denne musikken er overlevd gjennom arvtagere fra de ulike miljøene som har nedtegnet sin historie og blitt overlevert gjennom generasjoner før den nå har dukket opp i våre hender.
På denne konserten har de invitert selveste Steinar Ofsdal som gjest!

Besetning:
Andreas Andersen – gitar, oud
Sofie Tollefsbøl – Vokal
Birte Slettevoll – Vokal
Ask Vatn Strøm – gitar
Ingrid Skåland Lia – sax
Eskild Myrvoll – bass
Torjus Nevland – perk
Bård Berg – perk

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev