Lørdag 11. aug 2018 kl. 13:30

Jazzkafè med The Evergreeners

Tønsberg Jazzklubb / Quality Hotel Tønsberg (Oseberg)
Tønsberg

Vokalist: Monika Wendt – Roznowska
Tor Magnus Pedersen, trompet / vocal, Jacob Borchsenius, trombone, Brynjulf Næss, bass,
John Martin Kvalsund, keyboard, Per Einar Larsen, trommer, Rune Syvertsen, gitar.

Dette Larvik baserte bandet ble etablert i 2008 og er kjent for å by sitt publikum lune, melodiøse jazztoner. Bandet leverer melodi skatter fra de store jazzlegender, i sin stil og sound. I samspill, både instrumentalt og vokalt, har dette blitt bandets anerkjente varemerke.
En rutinert besetning, som med årene har hatt sine naturlige utskiftinger, opptrer på mange scener og i flere sjanger, og vi benytter jazzens frihet til å tolke den i vårt eget jazz-modus.

Som frontvokalist har bandet Monika Wendt. Alt som 6 åring startet hun sin musikkutdannelse, og i 2011 ble hun uteksaminert fra Academy of Music i Gdansk – Polen.
Monika har utforsket forskjellige sjanger innen musikk, men har fått en forkjærlighet for jazz.
Forbilder som Billie Holiday, Ella Fitzgerald og Johnny Hartman er en garanti for at dette gir et spennende samspill med resten av bandet.

I Kulturhuset Bølgen i Larvik har bandet gitt en rekke konserter helt siden 2009, og SommerJazz i “smilehullet” Stavern, har vært en populær tradisjon siden 2010.
Når bandet nå gjester Tønsberg Jazzklubb, gleder vi oss til å skape en hyggelig og uformell atmosfære med et variert repertoar publikum vil trives med.

Velkommen til en swingende jazzopplevelse!

Pris:
Kr. 50,. medlemmer / kr. 100,- ikke medlemmer / ungdom under 25 år gratis

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev