Søndag 13. nov 2022 kl. 15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Improbasen / Sentralen
Øvre Slottsgate 3, 0154 Oslo

13. november er det igjen klart for en spennende konsert i serien Jazzbarna inntar Sentralen. Denne gangen får vi høre Ida Reitan Arntzen (as) Konrad Berge Neerland (ts), Miriam Jiménez Franke (tb), Johanne Kurverud Storløkken (pno), Elias Reitan Arntzen (b), og Eira Slettevold Ellingsen (dr).

Gruppen har også opptrådt som kvartett og kvintett i litt ulike sammensetninger, sammen med gjester fra utlandet, men har denne gangen funnet sammen i dette spennende sekstettformatet. Nå skal de boltre seg i komposisjoner fra Charles Mingus, Bill Evans, og andre storheter, i litt eksperimentelle versjoner.

Improbasen har spesialisert seg på å presentere svært unge jazztalenter på høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for rekruttering av de yngste jazztalentene. Serien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Serien er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev