Onsdag 13. feb 2019 kl. 20:00

Hildegunn Øiseth Quartet – Trompet og bukkehorn. Til Urijazz før Europaturne

Urijazz / Cafe-M
Tønsberg

Trompetisten Hildegunn Øiseth er bereist, søk-ende, uredd og har selvtillit, og det reflekteres i musikken. Hun startet sitt musikkliv for alvor da hun tok sin utdannelse i Sverige og jobbet der i et tiår, bl.a. i Bohuslän Big Band. Så fulgte flere turer til det sørlige Afrika, Asia og Midtøsten, etter hvert med eksotiske norske instrumenter i bagasjen. Bukkehornet og neverluren i møte med nye kulturer har gitt inspirerte møter og musikk som hever seg over landegrensene.
På sitt nyeste album, «Time Is Coming», har Øiseth med seg denne bagasjen, og hun åpner suvenirsamlingen sammen med noen av jazzens fineste. Hun lar Espen Berg, Mats Eilertsen og Per Oddvar Johansen få drømme seg videre inn i landskapet. Dette har så blitt et felles prosjekt hvor alle bidrar med låter, med overskudd, med reiselyst! Albumet vil prege konserten, og det lover bra. Innspillingen er gjort i Jan Erik Kongshaugs Rainbow Studio, der mange ECM-album er skapt. Anmeldelsene er positive, og vi må si oss enige. Hør selv, albumet ligger på strømmetjenestene. Vær forberedt på en bevegende aften der Øiseth og bandet øser av sin musikalitet.
Alle musikerne i bandet er høyt på vår ønskeliste, og både Mats Eilertsen og Per Oddvar Johansen kommer med egne band i vår.
Hildegunn Øiseth – trompet, flygelhorn og bukkehorn
Espen Berg – Piano
Magne Thormodsæter – bass
Per Oddvar Johansen – trommer

​BILLETTER 250
URIJAZZ MEDLEM 200
​URIJAZZ UNGDOM GRATIS​

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev