Fredag 24.mar 2017 kl. 21:00

Bø Jazzklubb presenterer: INGRID OLAVA

Bø Jazzklubb / Bø hotell
Bø i Telemark

INGRID OLAVA
Fredag 24. mars 2017
Bø hotell, Parketten
200,-/250,-

Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister. I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Summer House», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Brand New Oslo» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.

Ingrid Olava har gjennom 10 år laget vakker popmusikk til oss. Nå går begeistrede rykter om at hun har begynt å lage låter også på norsk. Lørdag 1. oktober fikk vi første smakebit med en sterk og vakker fremføring av låta HEKT på NRK Lindmo. HEKT er tittelsporet på en tospråklig EP som ble til dypt inne i en svensk skog. På let etter ny retning ble det viktig å omfavne både norsk og engelsk, det umiddelbare og direkte, og det mer poetiske og innadvendte.

Fredag 24. mars er vi glade for å kunne ønske Ingrid Olava velkomme tilbake til Bø Jazzklubb!

Obs! Forhåndssalg av billetter via Gullbring kulturanlegg fra og med 1. februar.

Velkommen!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev