Lørdag 12.aug 2017 kl. 21:00

Beady Belle + Rohey – Tromsø Jazzfestival 2017

Tromsø Jazzfestival /
Tromsø

ROHEY (21:00)
Bandet ROHEY har dype soul-røtter og et retrofuturistisk sound som skaper et tidløst uttrykk der sjanger-grenser mellom neo-soul, jazz og R&B viskes ut. Musikken har en old-school vibe, men er på samme tid forankret i det 21. århundre med fete synthesizers, pulserende groover og smakfulle detaljer. Sammen er bandet gjennomført underholdende, virtuost, intelligent og på samme tid tilgjengelig for publikum. Bandet har nettopp avsluttet en lang turné som supportband for Jarle Bernhoft på 17(!) konserter. Allerede før deres første utgivelse har bandet rukket å få rosende omtale blant annet i det anerkjente tidsskriftet Jazzwise.
Rohey Taalah (vokal), Ivan Blomqvist (keys), Kristian B. Jacobsen (bass) & Henrik Lødøen (trommer)

BEADY BELLE (22:30)
Beady Belle er kjent for å ha særdeles sterke live-opptredener. Hun vil bli å finne på festivaler og konsertscener i Norge og Europa gjennom høsten 2016 og sommeren 2017. En sterk signatur til Beady Belles livekonserter, er at hun og bandet fortsetter å leke med sangene – åpne opp materialet og gi rom for improvisasjon og lek. To Beady Belle-konserter er aldri like. Musikerene på livekonsertene vil bl.a. være Anders Aarum, Marius Reksjø og Andreas Bye.
Musikken er melodisk, groovy, kraftfull og levende! Hver sang er en miks av sjangre – jazz, pop, soul og R&B – rett og slett Beady Belle!

Velkommen til Hildrs nydelige bakgård og en særdeles groovy kveld lørdag 12. august!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev