Onsdag 05. okt 2022 kl. 20:00

Uhørt! Intl Jazz Platform

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Norge er en uløselig del av Europa enten vi liker det eller ikke. I jazzen er det kanskje ekstra tydelig. For norske musikere er hele kontinentet en naturlig arbeidsplass, de spiller sammen med kollegaer fra en rekke land i utallige konstellasjoner og musikalske impulser flyter fritt over grensene. Man kan kanskje få følelsen av at denne utvekslingen er uunngåelig, ja nærmest en naturlov, men slik er det ikke. Noen må faktisk gjøre jobben!

Intl Jazz Platform er et polsk undervisningsopplegg som legger til rette for at unge kunstnere kan møtes og dele erfaringer, skape og uttrykke seg sammen. Veilederne er erfarne artister på høyt nivå fra flere land, i Oslo stiller Per Zanussi, Anja Lauvdal og Lage Lund seg til disposisjon.

Nasjonal jazzscene er stolte over å være partner i Intl Jazz Platform, som i år også er en del av Creative Europe-prosjektet Footprints. Ti polske musikkstudenter kommer til Oslo i oktober for å møte sine norske motparter. Noen intense dager med improvisering, workshops og masterklasser munner ut i en stor felles konsert på Victoria. Her får publikum en gyllen anledning til å se nye musikalske vennskap folde seg ut i sanntid, vennskap som fort kan komme til å påvirke europeisk jazz i mange år framover!

Pris:
Gratis inngang

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev