Nyheter

 • Nyheter

  Storbandprisen 2017 tildelt Marius Stenberg

  Leder av Prime Time Orchestra og mangeårig lokal ildsjel i Bærum, Marius Stenberg, ble lørdag 14. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2017. Marius Stenberg har i en årrekke vært en sterk bidragsyter til å fremme storbandmusikken lokalt, og har gjort en formidabel innstas for å gi plass og løfte fram unge talenter.

 • Nyheter

  Lite rom for kultur i forslag til statsbudsjett 2018

  Regjeringens forslag til statsbudsjett er ikke oppløftende lesning for kulturlivet. - Den nødvendige styrkingen er fraværende i budsjettforslaget, og halveringen av UDs kulturmidler er dramatisk, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

 • Nyheter

  Romerike Storbandfestival inntar Lillestrøm

  Samlebandet åpner årets storbandfestival med Duke Ellingtons Sacred Concert i Lillestrøm kirke fredag 13. oktober. Dagen etter vil hele 14 storband innta byens kultursenter for årets store storband-happening.

 • Nyheter

  Labelkveld på Kunstnernes Hus

  Lørdag 7. oktober blir det labelkveld på Kunstnernes Hus i Oslo når fire plateselskaper inviterer til platemarked, intervjuer, samtaler og konserter.

 • Nyheter

  «Monk i 100»

  Knut Kristiansen Tentet featuring John Riley på Stamveg-turné til Stavanger, Bergen og Jølster for å feire det som ville vært Thelonious Monks 100-årsdag.

Konsertanmeldelser

 • Punktfestivalen – Kick Scene, Kristiansand, 2. september 2017

  Innrammet av familien

  FESTIVAL: God bredde og kvalitet på Punkts siste dag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev