Nyhet

Blow Out med historisk sus

Onsdag 15. august starter tidenes niende Blow Out-festival. Det blir den siste i de unike omgivelsene på Café Mir i Oslo, markert av et program som ikke sparer på godbitene.

Nyheter

 • Nyhet

  Alternativ Øya-løype

  Rohey, Susanna, Bendik Giske, Fieh og Ola Kvernbergs Steamdome spiller på Øyafestivalen i Oslo denne uka. Jazznytts Audun Vinger inviterer til samtaler og musikk i Biblioteket.

 • Nyhet

  Den 32. Sildajazzen åpner 8. august

  Amerikanske Lizz Wright åpner Sildajazz i Haugesund onsdag. På årets festivalprogram står også Django Bates & Bergen Big Band, Cory Henry & The Funk Apostles og Gurls.

 • Nyheter

  Joni og jazzen

  Anja Lauvdal åpner årets Oslo Jazzfestival med en hyllest til Joni Mitchell. Her er historien bak sangerens forhold til jazzen.

 • Nyhet

  Tromsø Jazzfestival andre helgen i august

  Marit Sandvik & Nova Onda, Ola Kvernbergs Steamdome, John Pål Inderberg Trio og Hanne Hukkelberg står på programmet til Tromsø Jazzfestival som arrangeres 9. - 12. august.

 • Nyheter

  Anjas univers

  Anja Lauvdal er en av landets mest aktive og oppvakte musikere. Keyboardisten i Skadedyr, Moskus, Broen, Torg og Skrap åpner Oslo Jazzfestival i år.

Konsertanmeldelser

 • Moldejazz, onsdag 18./torsdag 19. juli 2018

  Bassmestere på takt og tvers

  Moldejazz var bred over bringa og fast i klypa på mandag og tirsdag. Onsdag og torsdag ga festivalorganismen en midje av det litt slankere slaget, men bassene kom sterkt.

 • Moldejazz, tirsdag 17. juli 2018

  MaXx Tic Boom!

  David Sanborn Acoustic og Donny McCaslin var de største navnene på Moldejazz-tirsdagen, men Allison Miller's Boom Tic Boom og Trondheim Jazzorkester & The MaXx skapte de sterkeste ekkoene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev