Nyhet

Norge blir fokusland på Jazzahead 2019

I april 2019 får norsk jazz en sentral plass under verdens største jazzmesse i Bremen, Tyskland. Norge er plukket ut til å være partnerland under Jazzahead, og med det norske fokuset på bokmessa i Frankfurt og Berlinalen (film) i Berlin, tar norsk kultur storeslem på det tyske markedet neste år. - En enestående mulighet, sier kulturminister Trine Skei Grande.

Nyheter

 • Nyhet

  Norsk deltagelse på Jazzahead

  Verdens jazzbransje samles på Jazzahead i Bremen, Tyskland 19. - 22. april. En rekke norske aktører deltar på stand med Norsk jazzforum og Music Norway, og flere norske musiker har fått plass i det offisielle konsertprogrammet.

 • Nyhet

  Nasjonal jazzscene feirer ti år i eget hus

  På dagen, 23. april, ti år etter Nasjonal jazzscene flyttet inn i det gamle teatret Victoria i Oslos paradegate, står Joshua Redman, Arild Andersen, Bugge Wesseltoft og Per Oddvar Johansen sammen på scenen. Begivenheten gjentas kvelden etter, før jubileumsuka fortsetter med Avishai Cohen Quartet, Bjørn Alterhaug Quintet + Tanaka/Lea/Strønen, Skadedyr og Hedvig Mollestad Trio.

 • Nyhet

  Dramatiske kutt i FFUKs midler

  Fond for utøvende kunstneres bevilgningsbudsjett for 2018 er redusert med mer enn tjue prosent. Totalt reduseres midlene til utøvende kunstnere med 6 millioner og dette er dramatisk for de profesjonelle frilansutøverne i Norge.

Konsertanmeldelser

Meld deg på vårt nyhetsbrev