Lørdag 12. nov 2022 kl. 20:00

COSMOPOLITE 30 ÅR: Marcus Miller

Cosmopolite / Cosmopolite
Oslo

Marcus Miller anses for at være en av de beste og mest innflytelsesrike bassister noensinne. Nå har du sjansen til å få med deg publikumsfavoritten på Cosmopolite den 7.november!

Marcus Miller er et unikum i form av sin omfattende musikalske karriere. Gjennom en 30års karriere har gitt ut drøssevis av kritikerrost musikk, vunnet to GRAMMY’s, mottatt en Edison Award for Lifetime Achievement in Jazz og er utpekt til UNCESCO Artist for Peace.

Hans karakteristiske bass sound har vært med å legge lydteppe til flust av musikkhistoriens store navne inkludert alt fra Miles Davis, Luther Vandross og Herbie Hancock til Eric Clapton, Aretha Franklin og Elton John.

Enhver som har hørt Marcus Millers musikk eller opplevd hans konserter live, vet, at de venter på en opplevelse uten like. Millers kraftfulle jazz/funk bass skyver grenser og rykker jazz opp på et nytt nivå. Sammen med sitt utrolige band vil Marcus Miller helt sikkert begeistre og utfordre publikummet på Cosmopolite og ta de med til nye høyder.

Marcus Miller gjestet Oslo sist med sitt sjangerskridende album, Laid Black, i 2018. Nå er han tilbake, og skal spille en miks av ny musikk med gamle kjente låter.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev