Søndag 10. okt 2021 kl. 20:00

Kampenjazz: Lyder Øverås Røed Kvintett

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Lyder Røed: flygelhorn og trompet, Aksel Øvreås Røed: saksofon, Erlend Slettevoll: piano, Mats Eilertsen: bass, Tore Ljøkelsøy: trommer

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Det er to år siden trompeteren Lyder Øvreås Røed slapp sin første plate i eget navn, «The Moon Doesn’t Drink», på Jazzland. Nå kommer kvintetten hans – sterkt koronaforsinket – endelig til Kampenjazz. Og om man ikke får ståpels av musikkutøvelsen til denne kvintetten, så er det ikke Røeds feil. Heller ikke hans medmusikanter. Da får du selv ta ut dottene i ørene dine.

Dette er jazz, dette er musikk å låne ører til. «Låtene er fulle av lag med tekstur og atmosfære, som lagd for mørke, sene kvelder», skrev Alisa Larsen i anmeldelsen av plata i Bergens Tidende. Det er derfor passende at Lyder Røed og hans venner kommer til oss og lyser opp vår tilværelse på en av høstens mørke dager.

Lyder Røed kommer med sola til Kampenjazz!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev