Lørdag 09. okt 2021 kl. 21:00

Warped Dreamer

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Improvised music bursting at the seams

I våre usikre sinn finner vi gjerne trøst i grenser, sjangre og merkelapper; de gjør verden klarere, mer oversiktlig og ordnet. Derfor søker vi gjentagelser og forutsigbarhet. Ingenting galt med det, vi vet hva vi vil ha: de samme fine melodiene og kjente historiene. Men det finnes også en annen måte. Vi kan senke guarden og la oss overvelde av kaoset, omfavne, kanskje til og med la oss inspirere av, det ukjente. Og da er Warped Dreamer riktig band!

Norsk-belgiske Warped Dreamer består av fire musikere som alle liker seg best i kupert terreng. Med hjelp av et svimlende utvalg av elektronikk og effekter skaper bandet svære lydlandskap som strekker seg fra det nedtonede og eteriske til tettpakkede og intense energiutladninger. I februar kom Live at Bimhuis, oppfølgeren til Lomahongva fra 2016 og spilt inn samme år. Sølvskimrende stemninger og nok intrikate detaljer og musikalske ideer til å fylle tre album. I kveld kapper vi fortøyningen og lar det stå til, ut i det ukjente!

Arve Henriksen – trompet, elektronikk, Stian Westerhus – gitar, elektronikk, Jozef Dumoulin – fender rhodes, elektronikk, Teun Verbruggen – trommer, elektronikk

Foto: Guy Kokken

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev