Søndag 09. mai 2021 kl. 19:30

SAMUEL LJUNGBLAHD OG STAVANGER GOSPEL COMPANY MED BAND

Maijazz /

Herlig energi med Sveriges Gospel-/Soulkonge og Stavanger Gospel Company!

Gospelmusikken og jazzmusikken er nært beslektet. Mange av jazzmusikerne/-sangerne – spesielt fra USA – har sine røtter i gospelmusikken. Sjangerne har også mye til felles. Improvisasjon, dynamikk og et variert og mangfoldig rytmisk og harmonisk spekter er viktige bestanddeler i både gospelen og jazzen.
De fleste jazzfestivaler har gospelutøvere på artistlista, og endelig er det tid for egen gospelkonsert og samarbeid Maijazz og Stavanger Gospel Company. Sammen henter de hele Skandinavias gospel-/soulkonge – Samuel Ljungbahd. St. Petri kommer virkelig til å svinge. Her blir det både fart og balsam for sjelen, alt framført av Samuel Ljungblahd, Stavanger Gospel Company og musikere. Dette er topp internasjonal klasse.
Samuel Ljungblahd er en vel renommert gospel-/soulsanger fra Sverige. Har sunget på utallige scener og TV-produksjoner rundt omkring i Skandinavia, samt USA. Mange fikk øynene opp for ham da han sang avslutningsnummeret under kronprinsbryllupet i Sverige i 2015. Foruten å ha en fantastisk stemme, har han en enestående evne til å skape liv og god stemning. Samuels forbilder er bl.a. Stevie Wonder og Donnie Hathaway.
Stavange Gospel Company er et stort gospelkor fra Stavanger. Gjennom sin 23-årige historie, har de samarbeidet – både i forbindelse med konserter og innspillinger – med en rekke nasjonale og internasjonale toppartister og Grammyvinnere. Julen 2018 opptrådte de bl.a. med Mariah Carey under hennes egen julekonsert. Stavanger Gospel Companys har solister i toppklassen som man vil få høre flere av dem denne kvelden.
Sammen med flotte musikere, vil Samuel Ljungblahd og Stavanger Gospel Company gi publikum en uforglemmelig opplevelse i nydelige St. Petri. Liker du gospelmelodier med trøkk, deilige ballader eller soul-låter med herlig energi? Da blir dette kvelden for deg.
Samuel Ljungblahd vokal

Keyboards: Atle Hundsnes og Trond Tellefsen , Bass: Karl-Dag Kjosavik, Gitar: Aril Schøld, Trommer: Espen Mangen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev