Søndag 29. nov 2020 kl. 20:00

AVLYST Kampenjazz Lyder Røed kvintett

Kampenjazz / Cafeteatret
Oslo

Lyder Røed: flygelhorn og trompet, Karl Hjalmar Nyberg: saksofon, Erlend Slettevoll: piano, Steinar Raknes: bass, Tore Ljøkelsøy: trommer

Foto Jonathan Vivaas Kise

Det er et år siden trompeteren Lyder Øvreås Røed slapp sin første plate i egent navn, «The Moon Doesn’t Drink» på Jazzland. Nå kommer kvintetten hans endelig til Kampenjazz med Røeds musikk. Og om man ikke får ståpels av musikkutøvelsen til denne kvintetten, så er det ikke Røeds feil. Heller ikke hans medmusikanter. Da får du selv ta ut dottene i ørene dine.

Dette er musikk, dette er jazz å låne ører til. «Låtene er fulle av lag med tekstur og atmosfære, som lagd for mørke, sene kvelder», skrev Alisa Larsen i anmeldelsen av plata i Bergens Tidende. Det er derfor passende at Lyder Røed og hans venner kommer til oss og lyser opp vår tilværelse på en av de mørkeste dagene i november.

Lyder Røed kommer med sola til Kampenjazz!

Smittevern
Vi følger offentlige helsemyndigheters råd og nå er det kommet ytterligere innskjerpinger som vi innlemmer i vårt smittevern. Så for å sikre en trygg opplevelse for både gjester og ansatte, gjelder følgende:

Billetter kjøpes på forhånd
Fra torsdag 29. oktober er det påbudt å bruke munnbind på serveringssteder når man ikke sitter ved et bord. Du må derfor medbringe eget munnbind når du besøker oss og ha det på ved innslipp, når du blir vist til ditt sete og ved toalettbesøk. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter på setet ditt i salen.
Publikum blir plassert ved bord eller på faste sitteplasser av vertene, så beregn god tid! Vi ber om tålmodighet og at dere bruker munnbind og holder avstand til andre gjester mens dette foregår.
Det er bordservering Du må bli sittende på tildelt plass under hele oppholdet, bortsett fra ved toalettbesøk. Da skal du på nytt ta på munnbindet ditt.
Kun personer fra samme husstand kan sitte med mindre enn 1 meters avstand.
Hold minst 1 meters avstand og ikke bli stående for å prate på vei til eller fra toalettet.
Alle billettkjøpere registrerer seg og sitt følge med navn og kontaktinfo når de kjøper billett, slik at det eventuelt kan smittespores i etterkant. Din informasjon lagres i 14 dager.
Sist men ikke minst – ved sykdomssymptomer eller karantene så må du bli hjemme. Gi oss gjerne beskjed om du ikke kommer!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev