Lørdag 09. nov 2019 kl. 08:00

Hilde Louise Orchestra: Lørenskog Hus

/ Lørenskog Hus
Lørenskog

Hilde Louise Asbjørnsen gjester Lørenskog Hus!

Hilde Louise Asbjørnsen er en kvinne med mange talenter; hun er jazzvokalist, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Men aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som over tiden har resultert i 10 album, og denne våren slipper hun sitt nyeste album; Red Lips, Knuckles and Bones.

Hun er blitt sammenlignet med storheter som Marilyn Monroe, Edith Piaf og Peggy Lee, og omtales som like mye musiker og poet, som historieforteller. Under konserten presenteres låter fra Hilde Louises nyeste album i herlig samspill med hennes håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra.

Hilde Louise Orchestra av Hilde Louise Asbjørnsen på vokal, Anders Aarum på tangenter, Jens Fossum på kontrabass, Svein Erik Martinsen på gitar og Hermund Nygård på trommer.

Presse-sitater:
Hilde Louise Orchestra er en egen tilstand. «Dont´t Stay for Breakfast» er et visittkort anno 2015 som forteller oss at Hilde Louise er en artist i verdensklasse. Hun forteller historier med hode og hale, inderlige og ekte og egna til ettertanke – vi snakker lyrikk. Hadde hun bodd i New York hadde Broadway og de hippe jazzklubbene åpna dørene for lenge siden. – Tor Hammerø, For de Jazz

Flott og feiende. Eleganse er et ord som er lett å gripe til møte med Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester. – Fredrik Wandrup, Dagbladet om «Don´t Stay for Breakfast»

5/6: Det er swingende, både dempet og direkte, forførende, tett og flott. – Hamar Arbeiderblad om «Don´t Stay for Breakfast»

5/6: Det er som om noe av Billie Holiday har tatt bolig i henne. Hun er forføreren som presser deg litt lenger enn fornuften tilsier. – Aftenposten om «Månesjuk»

Se musikkvideoen til «Don´t Stay for Breakfast»: https://bit.ly/2NGljDG

Se Hilde Louises opptreden under Oslo Jazzfestival i Operaen 2016: https://bit.ly/2Q9myAk

Se Hilde Louise Orchestra fremføre «Lazy Afternoon» på Karin Krog på NRK fra Rockheim: https://bit.ly/2QSkWIz

Pris:
325,-

http://www.lorenskoghus.no/event?id=26237

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev