Søndag 06. okt 2019 kl. 20:00

Hot Club De Norvége – 40 år!

Dokkhuset Scene / Dokkhuset
Trondheim

HOT CLUB DE NORVEGE er et av Norges hotteste liveband, og er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De er kjent for de fleste fra radio/TV, og har vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet. De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt sound. De turnerer over hele kloden, og har samarbeidet med alle de store innen genren.

HOT CLUB DE NORVEGE live er en helt egen stemning, og repertoaret spenner fra utadvendt swing til inderlige ballader, og vitser mellom låtene. Stilistisk faller de forhenværende gatemusikantene mellom alle stoler, og det er kanskje noe av hemmeligheten bak Hot Clubs suksess?

HOT CLUB DE NORVEGE består av Jon Larsen (gitar), Finn Hauge (munnspill og fiolin), Stian Vågen Nilsen (gitar), og Svein Aarbostad (bass).

Denne konserten blir en av de siste med gitarist og grunnlegger Jon Larsen i bandet – han går nå videre til en forskerstilling ved Universitetet i Oslo.

Arr: Transform & Dokkhuset Scene

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev