Lørdag 21. sep 2019 kl. 20:00

David Fonseca

Cosmopolite / Cosmopolite
Oslo

Han er blant Portugals største popstjerner og kjent for sine spennende og uforutsigbare konserter. Endelig er han tilbake i Oslo, denne gang med en intimt konsert som blander bilder og musikk i en unik opplevelse.

David Fonseca er blant Portugals største popstjerner og kjent for sine spennende og uforutsigbare konserter. Den nye konserten hans, “Radio Gemini: Closer”, blander bilder og musikk i en unik opplevelse hvor han tar publikum med på en svært personlig reise. Konserten er også en slags interaktiv, “real time”-film hvor publikum flytter inn i hodet til en stor låtskriver, hvor de får se verden gjennom øynene hans.

For å si det med David Fonsecas egne ord: “Magien i denne live-opptredenen ligger i at jeg får vist meg selv fram på en måte som jeg aldri har gjort før. Det er en svært personlig tilnærming. For meg er denne forestillingen som å gå på line, hvor jeg balanserer lyd og bilde, virkelig og skjørt som livet selv, men større og mer risikofylt. Og hvis alt går bra, kan det hende at dette også inkluderer konfetti-eksplosjoner!”

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev