Fredag 16. nov 2018 kl. 20:00

Christina Dahl kvartett – en nydelig dansk saksofonstemme!

Urijazz /

Danske jazzmusikere har et spesielt grep om vårt publikum, og vi ser fram til et gjenhør med Christina Dahl, hun var hos Urijazz i 2016. Christina Dahl er en av de mest respekterte saksofonistene i Danmark. Hun har spilt i et utall sammenhenger og kjennetegnes ved en unik sjelfull klang og lyriske fortolkninger. Hun komponerer musikken selv, og hennes spill varierer fra det mest intime og underspillende til det eksplosive. Alle musikerne har en rolle som bærende
solister i én felles lekende, fri kommunikasjon med stor originalitet. Kvartetten spiller med frihet i et luftig og kreativt samspill som gir et nærværende og variert musikalsk uttrykk. Repertoaret består av originale komposisjoner av Christina Dahl. I komposisjonene ligger symbolske fortellinger om livet og dets rikdom av alle farger. Christina Dahl slapp i fjor sitt tiende album, Childish, til svært gode kritikker, og gjorde de konserter i Danmark og resten av Norden.
Musikken ble overveldende positivt mottatt. I 2018 har Christina Dahl ha komponert helt ny musikk til kvartetten for en rekke eksklusive konserter i Danmark, Sverige og Norge.

Christina Dahl – saksofon
Nils Bosse Davidsen – bass
Niclas Knudsen – gitar
Espen Laub von Lillienskjold – trommer

BILLETTER KR 300
URIJAZZ-MEDLEM KR 250
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev