Lørdag 20. okt 2018 kl. 13:00

Jazzkafè med Solveig Sings Jazzkvintett

Tønsberg Jazzklubb /

Solveig Sings Jazz Kvintett spiller et knippe kjente og kjære jazzstandards. Det blir mye herlig improvisasjon og swingende feelgood musikk fra denne spennende kvintetten.
Finn Torgersen på trommer: har spilt med alt fra dixielandband til større besetninger som Per Borthens Swing Department. Han er en meget allsidig trommeslager med godt øre for alle musikalske nyanser.
Ivan Blomqvist ved pianoet: gikk på improjazzlinjen ved universitetet i Trondheim. Han komponerer egen musikk og er hjernen bak bla. det kjente soul-jazz bandet Rohey. De ble nominert til en Spellemanspris i år. Han er mye ute på turne, så vi er heldige som får låne han litt.
Roger Williamsen bak kontrabassen: har vært med på utallige CD innspillinger og turnert med artister som Kåre Conradi og Hilde Louise Asbjørnsen. Han har også reist land og strand rundt for Den Kulturelle Skolesekken. Han er en dyktig og leken jazzmusikant.
Per Willy Aaserud trompetist: har spilt med Silje Nergaard, D’Sound, Jim Stärk, Gisle Børge Styve, Niko Valkeapää og Mari Boine er noen få av de han har jobbet med. Per Willy Aaserud har medvirket på mer enn 70 CD-innspillinger, konserter og turnéer i inn og utland, fjernsyn og radio.
Solveig Borgen vokal: har utdannelse fra LIPA. Hun har bodd mange år i Amsterdam der hun samarbeidet bla.med Candy Dulfer, John Engels og andre kjente nederlandske artister. Hun opptrådte med storband og jazzband og startet et jazz-og folk band ’Solveig Sings’. Et år vant hun prisen for beste musikant under en storbandkonkurranse i Berlin.

Pris:
Medlemmer kr. 50,- / ikke medlemmer kr. 100,- / ungdom under 25 år gratis

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev