Fredag 19. okt 2018 kl. 19:00

RÅ! Lady Bird Orchestra og Margrete

Norges musikkhøgskole / Norges musikkhøgskole, Lindemansalen
Oslo

Lady Bird Orchestra startet med låtskriverduoen Lisbeth-Anita Grimsø Olsen og Liv Andrea Hauge. De møttes på Norges Musikkhøgskole og begynte å lage musikk sammen like etterpå. Begge er inspirert av den norske jazzscenen med inspirasjonskilder som Maria Kannegaard, Helge Lien, Kirsti Huke, Ola Kvernberg med flere. Etter at de første låtene fikk se dagens lys hentet de inn Runa Husøy på saksofon, Karl Erik Horndalsveen på kontrabass og Veslemøy Narvesen på trommer. Bandet ønsker kombinere det frie og det komponerte ved å gi plass til improvisasjon og spontanitet i tillegg til faste melodilinjer.

Sommeren 2017 la Margrete ut den selvkomponerte og egenproduserte låta Teen på Urørt. Senere ble den både semifinalist i Årets Urørt og spilt på BBC Radio 1. Joy, den andre singelen som kom tidligere i år har også fått enorm oppmerksomhet. I tillegg mottok Margrete NOPAs låtskriverstipend 2018 da hun spilte på Vill Vill Vest i Bergen i år. På scenen har Margrete med et band på fem som spiller pop med innslag av jazz og elektronika.

Medvirkende
Lady Bird Orchestra:
Lisbeth-Anita Grimsø Hauge (vokal)
Liv Andrea Hauge (vokal)
Runa Husøy (saksofon)
Karl Erik Horndalsveen (kontrabass)
Veslemøy (trommer)

Margrete:
Margrete Skretting Bergset
Kristian Haug (gitar)
Matias Christoffersen (tangenter)
Jachim Meyer (bass)
Vegard Straum (trommer)

Rå! er konsertserien av og med studenter ved Norges musikkhøgskole. Vi gir deg konserter i ulike sjangre, og viser fram noe av det mest spennende som skjuler seg i skolens kriker og kroker. Her vil du høre alt fra godt etablerte band til det ferskeste rett fra øvingsrommet.

Det vil bli nye konstellasjoner eksklusivt for konsertserien og samarbeidsprosjekter på tvers av kunstarter. Kom for å oppleve fersk musikk, drikk gratis kaffe og hør de nyeste bandene før de slipper ut av dørene på NMH.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev