Torsdag 18. okt 2018 kl. 20:00

Jazzfest Skien: Torun Eriksen – plateslipp

SkiensJazzdraget / Folque Café
Henrik Ibsens gate 10, Skien

OBS: kun 80 billetter!

Torun Eriksen er klar med ”Luxury and Waste” på JazzlandRecordings, to år etter kritikerroste «Grand White Silk».

Vi er veldig glade for at vår egen Torun Eriksen er med på Jazzfest også i år, – denne gangen med sitt nye duoprosjekt med Kjetil Dalland. Torun Eriksen sin tilstedeværelse og formidlingsevne er helt unik, og man går aldri uberørt fra en konsert med henne.

På sitt sjette soloalbum sitter hun igjen i produsentstolen med makker og bassist Kjetil Dalland, men der forrige plate flørtet med det storslåtte, får vi nå musikk i et kompromissløst nedstrippet lydbilde. Her er det melodi og tekst som leder an gjennom svale, svevende stemninger og drivende, duvende partier. Åtte nyskrevne sanger, samt en av hennes eldste i 2018-versjon, bæres kun av stemme, bass og innslag av tangenter. Nok en gang på kryss
og tvers av sjangre; Jazz, pop, og soul, vise, blues, og gospel, det dukker opp alt sammen i stadig uventede kombinasjoner.

Kjetil Dalland er kjent blanet annet fra bandet til Mari Boine, Anneli Drecker, Bertine Zetlitz, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Maria Mena, Nordic Namgar og Vamp.

ETTER KONSERTEN: DJ TOINI
DJ Toini spiller rock’n’roll, R&B, soul, jazz, swing, doo wop, twist, blues, honkytonk, bluegrass, ska, girl groups og rockabilly med hjertet i 1950- og 60-tallet. Hun spiller jevnlig på Oslo-klubbene Ryes og Pigalle.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev