Torsdag 26. apr 2018 kl. 21:30

SODDJAZZ: Lost Girls

Soddjazz / Rødbrygga
Inderøy

Torsdagsmystikk og spolebånd

Multikunstner Jenny Hval og spolebånds-jazzer Håvard Volden kommer med sin blodferske plate til Soddjazz. Det blir mystisk, skummelt og avantgarde.

Vi skulle jo sagt at dette er en melodiøs, harmonisk konsert. Men det hadde vært, vel en forvrenging av virkeligheten, og det driver jo ikke Soddjazz med. Hvis vi sier at dette er avantgarde-pop som gir deg assosiasjoner til punk, støy og, ja at det er smellvakkert, da er vi nærmere den opplevelsen som møter deg på konsert med Lost Girls

Jenny Hval er vokalist og komponist, og også skribent og tekstforfatter. Spelemannsnominert en rekke ganger, sist nå i vinter, da hun ble hun nominert i klassen årets musikkvideo for «The Great Undressing». Håvard Volden er opprinnelig jazzgitarist, men har de siste årene eksperimentert med både moderne og gamle teknikker.
Jenny Hval og Håvard Volden har spilt sammen i mange år, men det er først nå de har laget bandet Lost Girls. De baserer seg på erfaring og kompetanse – og hva de skal spille på konserten? Vel – det vet de ikke ennå – det blir noe nytt hver gang.

Jenny Hval – avantgarde-pop-artist
Håvard Volden – multi-instrumentalist

Dette er en kombo-konsert med Brutter som spiller i forkant av Lost Girls.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev