Onsdag 21. mar 2018 kl. 20:00

Shoeshine Boys m/Live Foyn Friis

New Orleans Workshop Jazzclub / Herr Nilsen
Oslo

Jazzsangerinnen og låtskriveren Live Foyn Friis (f.1985) er utdannet fra Universitetet i Tromsø og Musikkhøgskolan i Stockholm. I tillegg har hun master i musikk fra Kongelige Danske Musikkakademiet i Aarhus. Hun har startet og medvirket i en rekke forskjellige musikalske prosjekter, turnert internasjonalt med Danmarks Radio Big Band, Aarhus Jazz Orchestra og Bobby McFerrin. I 2012 fikk hun den danske Music Awards for sitt debutalbum “Joy Visible“. I kveld synger hun med Shoeshine Boys, som hun også gjorde på Kardamili International Jazz festival i fjor.

Shoeshine Boys ble etablert i 2008. De spiller New Orleansbasert tradisjonell jazz, dixieland, swingjazz og rhythm and blues. Bandet hadde sin debutkonsert på New Orleans Workshop Jazzclub, som pauseband for Magnolia Jazzband.
Bandet har siden spilt på ulike Oslo-scener, samt på konserter under Tromsø Jazzfestival og Kardamili International Jazzfestival. Shoeshine Boys blir jevnlig engasjert til firmafester, bryllup og i andre private arrangement.

Lasse Ellingsen tp
Erlend Barratt-Due cl
Andreas Rotevatn tb
Sondre Dyb Bergh pno
Anders Isachsen bjo/git
Hans Erik Wagner bass
Knut Rand dms

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev