royken

Hva skjer, Røyken Jazzforum?

Røyken Jazzforum feirer 30-årsjubileum lørdag 9. april, og leder Roar Lindberg forteller at klubben har mange planer for jubileumsåret.

Av: Camilla Slaattun Brauer

05.04.2016 Skriv kommentar

Røyken Jazzforum feirer 30-årsjubileum lørdag 9. april, og leder Roar Lindberg forteller at klubben har mange planer for jubileumsåret.

Roar Lindberg, hva driver Røyken Jazzforum med om dagen?
Vi gleder oss over mottatt tilskudd, slik at vi kan gå videre inn i jubileumsåret og gjennomføre som planlagt.

I gang med noen nye prosjekt du har lyst til å dele med oss?
Røyken Jazzforum har blant annet valgt å satse på barn og unge i jubileumsåret. Vi har allerede gjennomført en konsert for de aller minste, ”I tråd med musikken”, i samarbeid med Sekkefabrikken kulturhus. Den 21. mai inviterer vi tre unge band for å presentere ”Ung norsk jazz” i Sekkefabrikken. I november arrangerer vi ”Singers Lounge” i kulturhuset, der vi inviterer unge vokalister med tilknytning til Røyken kulturskole og UKM-Røyken til å framføre standardlåter.

Hva er planene fremover?
På kort sikt å lage et best mulig jubileumsarrangement den 9. april. Stian Carstensen tar med seg Ola Kvernberg og Jarle Vespestad og inviterer til musisk fest i førnevnte Sekkefabrikk. På lang sikt ønsker vi å utvikle oss videre som gode arrangører og ikke minst være forutsigbare og gode som arbeidsgivere for profesjonelle musikere som gjester en av våre to tilgjengelige scener.

Høydepunkter fra året som gikk?
Hver gjennomført konsert har vært et høydepunkt. Variasjon og mangfold gir ulike konsertopplevelser, alle med særegne avtrykk og mulighet for flotte indre reiser.

En konsert du vil anbefale?
Helt klart den neste. Alltid den neste!

Plateanbefaling?
På vei ut av pubertetståka i 1973, kolliderte jeg med RETURN TO FOREVER, ”Light as a feather”, MAHAVISHNU ORCHESTRA, ”Birds of fire” og GARY BURTON & KEITH JARRETT sin  duoplate med SAM BROWN, STEVE SWALLOW og BILL GOODWIN. Livet tar fort en annen retning etter slike sammenstøt.
Av nyere utgivelser vil jeg anbefale Papirfly, ”Ta meg med deg når du drar”.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode