Gard-Nilssen

Uncategorized

Hva skjer, Gard Nilssen?

Trommeslager Gard Nilssen har hatt en hektisk festivalsommer som ble avsluttet med Japanturné. Nå gjør han seg klar til Norgesturné med Susanne Sundfør, innspilling av soloskive og tiårs-jubileum med Bushman’s Revenge.

Av: Camilla Slaattun Brauer

10.09.2012 Skriv kommentar

Trommeslager Gard Nilssen har hatt en hektisk festivalsommer som ble avsluttet med Japanturné. Nå gjør han seg klar til Norgesturné med Susanne Sundfør, innspilling av soloskive og tiårs-jubileum med Bushman’s Revenge.

Hva driver du med om dagen?

Etter en hektisk festivalsommer, har jeg akkurat kommet hjem fra en toukers turné i Japan med Bushman’s Revenge og Team Hegdal. Denne uka spiller vi i Lisboa, Oslo (Nasjonal Jazzscene) og på Inderøya med Bushman’s, før jeg stikker på en treukers norgesturné med Susanne Sundfør.

I gang med noen nye prosjekt du har lyst til å dele med oss?

Hmmm, ja, jeg har spilt inn en soloplate som jeg driver og jobber med. Veldig skummelt format å jobbe i, men blir forhåpentligvis en plate av det i slutten av året. Skal også i studio med den nye duoen til Morten Qvenild og meg; Spacemonkey i slutten av oktober, samt at Cortex slipper ny plate i oktober og feirer med Norgesturné og Japanturné!

Hva er planene fremover?

Planene fremover er forsåvidt nevnt ovenfor, men i tillegg til dette så er Bushman’s Revenge 10 år neste år og skal feire med en liveplate og flere turneer i 2013. Astro-Sonic med Erlend Slettevoll og Rune Nergaard skal ut med en skikkelig vindskeiv plate, det er en Pumaplate på gang i løpet av 2013, og Team Hegdal gir ut live-DVD. Blir veldig gøy!

Høydepunkter fra året som gikk?

Hehe, å få spille med alle de fantastiske musikerne jeg gjør til daglig! Det er et generelt høydepunkt som jeg er veldig glad for. I 2012 må jeg trekke frem plateslipp og turné med Bushman’s Revenge og Susanne Sundfør, samt turnering med Puma, Spacemonkey, Zanussi 13, Lord Kelvin og Team Hegdal. Det var også veldig deilig å komme meg gjennom den galskapskonserten til Marius Neset med Trondheim Jazzorkester på Moldejazz;)

En konsert du vil anbefale?

Jøkleba på Nasjonal Jazzscene i November!

Plateanbefaling?

Stian Westerhus sin siste soloplate!

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode