ad-lib-2

Uncategorized

Hva skjer, Ad Lib Jazzklubb?

Ad Lib Jazzklubb i Bodø er i full gang med planlegging av barnejazzfestival, aktiviteter i nytt kulturhus og markering i anledning 100 årsjubileet for kvinners stemmerett.

Av: Camilla Slaattun Brauer

21.02.2013 Skriv kommentar

Ad Lib Jazzklubb i Bodø er i full gang med planlegging av barnejazzfestival, aktiviteter i nytt kulturhus og markering i anledning 100 årsjubileet for kvinners stemmerett.

Hva driver Ad Lib Jazzklubb med om dagen?

Vi er full gang med gjennomføring av vårens konsertprogram, samtidig som vi planlegger høstens program. Dette i tillegg til planlegging av årsmøte. Vi har et flott vårprogram som vi håper at Bodø-publikummet vil benytte seg av.

I gang med noen nye prosjekt dere har lyst til å dele med oss?

Vi er med i en 8. mars-komite som holder på å sette sammen en flott program i anledning 100 års jubileum for stemmerett for kvinner. Og kvelden avsluttes med konsert med Malika Makouf Rasmussen. Og så skal vi se på muligheten med å sette igang med en liten Barnejazzfestival for 2014 – siden barnejazz nå er en del av vårt faste konsertprogram.

Hva er planene fremover?

November 2014 åpnes det nytt kulturhus og bibliotek i Bodø, kjent som Kulturkvartelet Stormen med både kultuhus og bibliotek (to bygg). Vi er i gang med å planlegge vår aktivitet inn i disse to byggene. Morsomme prosjekt vi kan gjøre sammen både med bibliotek og kulturhuset. Blir veldig spennende og vi gleder oss allerede.

Høydepunkter fra året som gikk?

Vanskelig å trekke fram konkrete høydepunkt fra totalt 25 konserter vi arrangerte i 2012 – men barnejazzkonsertene er jo alltid godt besøkt med stor stemning både blant store og små. Rent publikumsmessig så var John Scofield trio meget godt besøkt – en intim klubbkonsert til stor glede for Bodø publikummet.

En konsert du vil anbefale?

Vil anbefale våre to neste konserter som er med Susanna 24.februar og Malika Makouf Rasmussen på selveste 8.mars. Det gleder vi oss masse til!

Plateanbefaling?

Administrasjonen til Ad Lib hører for tiden på Nick Cave & the Bad Seeds sin siste plate «Push the sky away» og kan trygt anbefale den.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode