Konsertkalender

Tilbake til konsertkalenderen >

 

Legg til arrangement >

Moksha

20:15 5.april, 2017 | Nesodden jazzklubb | Flasken | Nesodden, Østnorge

Releasekonsert for utgivelse med distinkt og unik blanding av nordisk jazz og indisk raga med stemningsfull improvisasjon og komplekse rytmer.

Etter noen intense dager i Hallibakken Studio sommeren 2015 var trioens debutalbum ferdig innspilt. Det består kun av bandmedlemmenes egne komposisjoner, og gis ut på Bugge Wesseltofts prestisjetunge Jazzland Records.

Trioen har holdt på siden 2012, og har i løpet av de siste årene turnert i Norge, Europa og Nepal og samarbeidet med bl. a. sitarvirtuos Ashraf Sharif Khan som holder til i Hamburg. Moksha består av gitarist Oddrun Lilja Jonsdottir, Sanksriti Shrestha på perkusjon / vokal og Tore Flatjord på perkusjon. Jonsdottirs gitar svever lekent gjennom låtene, enten hun velger akustisk eller elektrisk. Perkusjonen danner lag på lag med lyd som løfter musikken opp og frem eller lister seg under og endrer dimensjoner og landskap. Shresthas vokal spenner fra melodiøs sang til vokalperkusjon og tilfører uventede elementer til komposisjonene.

Jonsdottir og Shrestha har allerede eksemplariske referanser og forsterker disse gjennom å trekkes inn i Bugge Wesseltofts 2016-utgave av New Conception of Jazz. Flatjord har jobbet med mange ulike prosjekter, blant disse Baker Hansen, The Switch, Dr Kay & His Interstellar Tone Scientists og Mongrel.

Oddrun Lilja Jonsdottir -gitar, Sanskriti Shrestha -tabla og vokal, Tore Flatjord -darbuka, djembe, div perkusjon

Dørene til konsertavdelingen åpner kl.19.45, og konserten starter til annonsert tid.

Konserten er støttet av Norsk kulturråd og Nesodden kommune

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode