Nyheter

Mini-jazzere fra hele verden blåser liv i Oslo

Denne uken strømmer de yngste jazztalentene til Oslo for den internasjonale musikkfestivalen Kids in Jazz.

I løpet av fire dager vil barn i alderen 8 til 16 år fra Sør-Amerika, Asia, og Europa spille på noen av Oslos mest prestisjefylte konsertscener. Kids in Jazz arrangeres for sjette gang av Improbasen, et ressurssenter for jazzinteresserte barn i Oslo.
Med musikkpedagog Odd André Elveland i spissen, har senteret siden 2012 utviklet unge jazztalenter med samarbeidspartnere over hele Europa, i Venezuela og i Japan. Gjennom hele året deltar barna på kurs i inn- og utland før de møtes på den årlige festivalen i Oslo.
Her kan man se og høre en smakebit fra fjorårets konserter:

Kids in Jazz 2017 starter med konsert på Sentralen lørdag 12. august klokken 19:00, og avsluttes på Caféteateret tirsdag 15. august klokken 18:00. Festivalens hovedkonsert er på Nasjonal Jazzscene søndag 13. august klokken seks. I tillegg spiller blant annet barna «pop-up»-konserter på Gardermoen og i foajeen på Operaen i samarbeid med Oslo Jazzfestival. Se fullt program her, og følg med på facebook for løpende oppdateringer.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev